Иновативна алатка која им помага на организациите да откријат соодветни стандарди за сајбер безбедност за да ги исполнат нивните специфични безбедносни барања

Многу организации покажуват загриженост за сајбер безбедноста, а цената на сајбер криминалот се очекува да се зголеми за 70% до 2028 година. Бидејќи нашиот свет

Светски Ден на Стандардите 2023

Светскиот ден на стандардите (WSD), кој се одржува секоја година на 14 октомври, нуди можност да се подигне свеста и да се разбере важноста на

НОВА ЕРА ВО ЗДРАВСТВОТО: Вовед во ISO 7101, првиот меѓународен стандард за управување со квалитетот на здравствената заштита

СТАНДАРД КОЈ ГЛОБАЛНО ГО ПОДОБРУВА КВАЛИТЕТОТ НА ЗДРАВСТВЕНАТА ЗАШТИТА Новите технологии како што се вештачката интелигенција и роботиката ги унапредуваат здравствените практики, додека пак на

Мерки за Климатска Акција

Климата е во кризна состојба, повеќе од било кога. Време е да се заштити она што е важно. За нашиот свет. За нашата иднина. Унапредувањето

Contact Details