Кариера кај нас

Објавено на:

март 31, 2023

documents

Интерцерт е една од новите и водечки компании во својата област на работа. Основана во 2015 година, со седиште во Скопје, Република Северна Македонија. Ги проширивме нашите деловни активности на меѓународните територии со отворање локални канцеларии во Њу Џерси, САД и Виндзор, ОК. Интерцерт се стреми да ги прошири нашите услуги и да покрие што е можно повеќе територии. За ова ни треба нова енергија, идеи и талент. Секој што може да се замисли да биде дел од компанија која ги цени проактивните, амбициозните и талентирани луѓе кои се подготвени да учат и да помогнат во развојот на компанијата.

Постојано бараме:

  • Оперативен асистент
  • Претставници за продажба
  • Консултанти кои би сакале да станат проверувачи
  • Искусни и неискусни проверувачи
  • Тренери

Испратете ни го вашето CV / CV

Дојдете и придружете се на нашиот Интерцерт тим!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact Details