Intercert Team

Коментари од клиентите

CUP Logo

Центарот за управување со промени (ЦУП) го започна процесот на стандардизација во 2022 година со цел да ја зајакне довербата на клиентите и донаторите во квалитетот на консултантски и интелектуални услуги што ги обезбедува ЦУП, како и темелен пристап кон реализацијата на проектите што ЦУП ги спроведува од применувајќи ги највисоките стандарди за квалитет. Го препорачуваме Intercert како акредитирано тело за сертификација кое го водеше целиот процес на сертификација со посебно внимание и посветеност. Поради оваа причина, тимот на ЦУП е повеќе од задоволен од соработката и им препорачува Intercert на сите граѓански организации кои сакаат да напредуваат во својата работа.

Центар за управување со промени
5/5
IVEA Construction

Ако има нешто што ни носи поголем успех, тоа е вашата компанија.

Ви благодариме за помошта и напорот да не ставите меѓу компаниите со европски стандарди.

Ви благодариме што го споделивте со нас ентузијазмот што ве карактеризира.

ИВЕА Констракшн ДООЕЛ
5/5
JP Drisla Logo

Среќни сме што слушаме дека нашите услуги ги исполниле вашите очекувања и вие сте задоволни од нашиот пристап за справување со предизвиците за управување со отпад во вашата компанија. Ги цениме вашите повратни информации во врска со нашата обука и имплементација на индустриските стандарди и ни е драго што ни помогнавме. Со нетрпение очекуваме долгорочно и продуктивно партнерство со вас.

Дрисла Скопје
5/5
Medkon Logo

Ние сме многу задоволни што работиме со вас, вашата професионалност, љубезност и широката база на знаење ни помагаат да го зголемиме нивото на квалитет во нашата сопствена компанија. Благодариме што постоите.

МЕДКОН Прилеп
5/5
Business Travel Macedonia Logo

Професионални, ефикасни, секогаш пријателски расположени, се истакнуваат во работата и со задоволство би ги препорачале на другите.

БТ Македонија
5/5
Energo Team Logo

Беше големо задоволство да се работи со ревизорите од ИНТЕРЦЕРТ. Комуникацијата и кореспонденцијата беше брза и ефикасна. Обуката за ISO 9001 и ISO 14001 беше професионална и квалитетна. Процесот на сертификација беше спроведен според највисоките стандарди на Институтот за стандардизација на Република Македонија.

Високо обучен и информиран тим. Силно се препорачува!

Енерго Плус
5/5
DCA Team Logo

Би сакал да го изразам нашето задоволство од соработката со Интерсерт. Секогаш имаме на располагање квалификуван тим од професионалци кои успешно не водат во процесот на сертификација.

Силно се препорачува!!!

ДЦА Тим
5/5
Maj Komerc Lear Logo

Имав одлична соработка со професионалците од Intercert, топло би ги препорачал секому за процесот на ISO сертификација.

Maj komerc lear
5/5
Truly Nolen Logo

Сум работел со многу меѓународни компании, но тимот на Intercert е несомнено најпрофесионален од сите. Во Intercert, ISO сертификатите се издаваат од квалификувано тело за сертификација. Благодариме Интерцерт тим!

Truly Nolen
5/5
Intertrade Corporation Logo

Одличен курс предводен од професионален и компетентен тим. Совршена програма за обука за ISO 9001 и ISO 14001. Повеќето од темите беа објаснети со практични примери кои помогнаа во визуелизирање на предметот, надополнети со одлични наставни материјали. Тоа многу помага во процесот на сертификација.

Силно се препорачува.

Intertrade Corporation
5/5
a-zero logo

Вашата поддршка и напори секако придонесоа за нашиот успех. Ми беше чест да работам со вас и со нетрпение очекувам уште многу години соработка. Ви благодариме за вашата страст и посветеност на вашата работа.

A-Zero
5/5
Bransys Logo

Нашето искуство во соработка со Интерцерт е на највисоко можно ниво. Изразено преку стручноста и професионалноста покажана во нивните совети во текот на тековната работа, како и во инспекциите и стручните проценки извршени од нивна страна.

Ќе ни биде посебно задоволство и придобивка да продолжиме со оваа успешна соработка и во иднина.

Bransys
5/5
Contact Details