Intercert Team

Тим

„Подобрете го квалитетот, автоматски ја подобрувате продуктивноста“.

Како организација целосно посветена да им помогне на клиентите да работат кон нивната визија за иднината, имаме квалификуван и професионален тим на ревизори со искуство во областа на сертификација на ISO стандарди. Нашите ревизори се целосно обучени да имаат длабинско познавање на вашата индустрија, локалните закони и прописи за усогласеност и да работат со бизниси од сите големини. Нашата услуга за сертификација ќе одговара на вашите специфични потреби и барања бидејќи разбираме дека секој бизнис е нарачан. Поважно, сите услуги се вршат со најмало можно нарушување на вашето секојдневно работење. Главните ревизори кои го предводат тимот се и членови на Техничкиот комитет на Институтот за стандардизација на Република Македонија (ИСРМ).

Сите го кажуваат тоа, но во нашиот случај тоа е вистина: нашиот тим е тајната на нашиот успех. Секој од нашите вработени е неверојатен сам по себе, но заедно тие се она што го прави Интерцерт толку забавно и наградувачко место за работа. Тимот на Интерцерт е цврсто поврзана, талентирана група со заедничка визија за обезбедување на постојано одлични резултати за нашите клиенти, како и обезбедување на компанијата да биде забавно, инклузивно, предизвикувачко место за работа и развој на наградувачка кариера.

Многу сме горди на тимот што го изградивме. Интерцерт отсекогаш била компанија дефинирана со здружување на талентирани луѓе со заедничка визија и страст да ни помогнат да бидеме најдобри што можеме за нашите клиенти. Сите наши вработени се уникатни поединци кои ги обединува збир од пет основни вредности кои се однесуваат на сè што правиме во рамките на компанијата.

Бидете храбри: бидете проактивни, донесувајте одлуки, преземете одговорност, пробувајте нови работи.
Бидете љубопитни: поставувајте прашања, истражувајте, научете нови техники, проучувајте ги нашите клиенти и нивните индустрии.

Бидете заедно: играјте активна улога во тимот, поддржувајте ги колегите, соработувајте, забавувајте се.

Бидете поврзани: запознајте луѓе, воспоставувајте контакти, градете односи, видете ја поголемата слика.

Бидете подобри: барајте начини да се подобрите, предизвикувајте се себеси, никогаш не престанувајте да учите, стремете се да бидете најдобри.

Градењето, развојот, обуката, задржувањето и ангажирањето на тимот на Интерцерт е секојдневна обврска. Работиме напорно секој ден за да се осигураме дека нашите луѓе се поддржани и овластени да даваат исклучителни резултати за нашите клиенти.

Contact Details