• slidebg1
  сертификациско тело
  Интерцерт
  врши сертификација и надзор на системи за управување
 • slidebg1
  со точно дефинирана и јасна цел да биде
  единствено препознатливо сертификациско тело на Македонскиот пазар.
 • slidebg1
  Преку квалитетни, компетентни
  и високообразовани сертифицирани аудитори
  се извршуваат проверки и надзор со највисок квалитет.

ISO 9001:2015

види

ISO 14001:2015

види

ISO 45001:2018

види

ISO 20000-1:2018

види

ISO 22000:2018

види

ISO 27001:2013

види

ISO 50001:2018

види