Обука (4,5,8,9,10 Април, 2024): IRCA сертифициран Водечки проверувач за системи за управување со енергија според ISO 50001:2018

Date:

април 4, 2024

Location:

On-line

Водечки проверувач за системи за управување со енергија според стандардот ISO 50001:2018 – Обука!
________________________________________
Датум: 4,5,8,9,10 Април 2024, – Онлајн

Целта на обуката: стекнување на теоретски и практични знаења за спроведување на проверка во организација која го применува стандардот ISO 50001:2018.
За време на обуката ќе бидат презентирани теоретските основи, а преку работилници и решавање на конкретни задачи учесниците ќе можат да планираат и вршат проверки во организацијата како Водечки проверувач, кој по обуката ќе добие IRCA сертификат.

Материјал: секој учесник добива прирачник за обука во електронска форма.

Начин на испорака: онлајн, на англиски јазик.

Содржина на обуката:

Обуката се состои од:
– теоретски дел;
– практични вежби;
– испит на крајот на обуката (тест)

Начин на апликација

Апликациите може да се направат на:

е-пошта: [email protected];
Контакт: Даница Арсеновска, мобилен: ++389 70 274 ​​753

Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact Details