Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Обука за проверувачи за ISO 27001

март 4 @ 8:00 am - март 8 @ 5:00 pm

Онлајн обука за проверувачи за ISO 27001

Станете Проверувач (Auditor) според ISO 27001 и помогнете и на вашата организација во безбедноста на информациите !

  • Дали вашата организација има потреба од безбедност на информации и сајбер-напади?
  • Дали вашата организација има обучено лице кое знае како да имплементира систем за безбедност на информации во согласност со ISO 27001?

Ако е така, тогаш обуката за ISO ревизор 270001 е совршено решение за вас!

Детали за обуката

Интерцерт во соработка со акредитираното тело за IRCA обуки Intertek од Англија ви ја претставува обуката која е дизајнирана да ви помогне да ги разберете принципите на управување со безбедноста на информациите, како да се имплементираат во вашата организација и да станете одговорен и заслужен за безбедност на информациите.

  • Ќе научите како да ги идентификувате заканите за безбедноста на информациите.
  • Ќе ви ги обезбеди знаењата и вештините потребни за извршување на ревизии од прва, втора и трета страна на ISMS според ISO 27001:2022, во согласност со ISO 19011 и ISO 17021.
  • Со нашите стручни тренери и практични вежби, ќе ги стекнете вештините и знаењата што ви се потребни за да станете ревизор според ISO 27001, ќе го подобрите управувањето со безбедноста на информациите и ќе им помогнете на организациите да ги заштитат податоците.
  • Ќе научите како ефикасно да ги планирате ревизиите на една организација во фаза 1 и фаза 2, да го примените знаењето за стандардните барања ISO 27001:2022 на симулирана ситуација за верификација во реално време и да генерирате наоди од ревизорот.
  • Со цел да се прилагоди на вашиот стил на учење и потреби, овој курс е достапен како обука со виртуелен инструктор (online обука).

Обуката трае 5 дена или 40 часа завршува со испит.

По успешното завршување на обуката ќе се стекнете со IRCA акредитиран ISO 27001:2022 сертификат за ревизор акредитиран ISO 27001:2022 сертификат за ревизор.

Успешна приказна

Препорака од учесничката на курсот Виолета Ристова:

Курсот не само што ми помогна да го добијам сертификатот, туку и ми даде доверба да водам иницијативи за безбедност на моето работно место.

Пријавете се за нашата обука за ISO 27001 проверувач денес и започнете го вашето патување кон побезбедна организација!

Цена

Регуларната цена за овој курс е 1000 ЕУР за 1 учесник, а сега имате единствена можност да го добиете со 50 % попуст за првите 8 учесници. Регистрирајте се сега и искористете го попустот за рана регистрација од 500 ЕУР за еден учесник.

Рок

Краен рок за пријавување е 01.03.2024 година (понеделник) , за обуката што ќе се одржи во периодот 4-8 март 2024 година . Контактирајте не на е-маил: info@inter-cert-net, или на тел: 02 6 147 674.

Со нетрпение очекуваме да ви помогнеме да ги постигнете вашите цели во кариерата !

Details

Start:
март 4 @ 8:00 am
End:
март 8 @ 5:00 pm

Venue

Online