Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Обука (13-15 мај 2024): IRCA сертифициран Водечки проверувач за системи за управување против поткуп според ISO 37001:2016

мај 13 @ 8:00 am - мај 15 @ 5:00 pm

Водечки аудитор за системи за управување против поткуп според стандардот ISO 37001:2016 – Обука!

Целта на обуката: стекнување на теоретски и практични знаења за спроведување на проверки во организација која го применува стандардот ISO 37001:2016.

За време на обуката ќе бидат презентирани теоретските основи, а преку работилници и решавање на конкретни задачи учесниците ќе можат да планираат и вршат проверки во организацијата, како Водечки проверувач, кој по обуката ќе добие IRCA сертификат.

Материјал: секој учесник добива прирачник за обука во електронска форма.

Начин на испорака: онлајн, на англиски јазик.

Содржина на обуката

Обуката се состои од:

  • теоретски дел;
  • практични вежби;
  • испит на крајот на обуката (тест)

Начин на апликација

Апликациите може да се направат на:

е-пошта: [email protected] ;

Контакт: Даница Арсеновска, мобилен: ++389 70 274 ​​753

Details

Start:
мај 13 @ 8:00 am
End:
мај 15 @ 5:00 pm

Venue

Online