• slidebg1
  TRUPI CERTIFIKUES
  INTERCERT
  KRYEN ÇERTIFIKIMIN DHE MBIKQYRJEN E SISITEMIT TË MENAXHIMIT
 • slidebg1
  ME QËLLIM TE DEFINUAR SAKTË DHE NË MËNYRË TË QARTË T JETË I VETMI TRUP
  ÇERTIFIKUES I NJOHUR NË TRUGUN MAQEDON.
 • slidebg1
  EKZAMINIMI DHE MBIKQYRJA KRYHEN ME CILËSI MË TË LARTE
  PERMES AUDITORVËE CILESORË, KOMPETENT
  DHE TË ÇERTIFIKUAR ME ARSIM TË LARTE.

ISO 9001:2015

më shumë

ISO 14001:2015

më shumë

OHSAS 18001:2007

më shumë

ISO 20000-1:2011

më shumë

ISO 22000:2005

më shumë

ISO 27001:2013

më shumë

ISO 50001:2011

më shumë