Кариера

Заради зголемен обем на работа, Интерцерт има потреба од проверувачи од следниве струки, градежен, хемиски, машински или електро инженери.

Потребни квалификации:

* Меѓународно акредитиран сертификат за водечки проверувачи согласно ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 50001 или др.
* Искуство во вршење на проверки на системи за управување и/или искуство во држење на обуки за ИСО стандарди (пожелно повеќе од тригодишно)
* ВСС (градежен, хемиски, машински или електро факултет)
* Познавање на англиски јазик и работа со компјутер (MS Office)
* Возачка дозвола Б-категорија

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да ја испратат својата професионална биографија (CV) со назнака “Проверувач за ISO стандарди“ на kontakt@inter-cert.net или да ја пополнат пријавата во продолжение: